Aydin Yeni Yila Isil Isil Giriyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi, 2024 yilbasi kutlamalarina sayili saatler kala kentin en islek cadde ve bulvarlarinda gerçeklestirdigi özel isiklandirma çalismalari ile sehre göz kamastirici bir atmosfer kazandirdi. Yilbasi coskusunu tüm kente yaymayi hedefleyen belediye, estetik tasarimlari ve renk cümbüsü ile dikkat çeken bir görsel sölen sunuyor.

Aydin Yeni Yila Isil Isil Giriyor


Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Aydin’in simgelerinden biri haline gelen cadde ve bulvarlari, renkli led isiklarla süsleyerek vatandaslarina rengarenk bir yilbasi yasatacak. Yapilan isiklandirma çalismalariyla sehir, gece boyunca adeta bir isik festivaline dönüsüyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yilbasi hazirliklariyla ilgili yaptigi açiklamada, "Yeni yila girmeye sayili saatler kala sehrimizi isiklandirarak hem vatandaslarimizin hem de ziyaretçilerimizin yilbasi coskusunu yasamalarini istedik. Herkese saglik, mutluluk ve baris dolu bir yeni yil diyorum" dedi.



Aydinli vatandaslar kentin geceleri renk cümbüsüne dönüstügünü belirtip uygulama için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA