Aydin Büyüksehir Belediyesi Buharkent'i Bastan Asagi Yeniliyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri Buharkent’te altyapi ve üstyapi çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Buharkent'i Bastan Asagi Yeniliyor


Fen isleri ekipleri, Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü’nün ilçede gerçeklestirdigi kanalizasyon altyapisi çalismalarinin ardindan kenti modern üstyapiyla bulusturuyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Buharkent’i de daha modern hale getirdiklerini ifade ederek toplam 60 bin metrekarelik alanda kilit parke tasi çalismasi yapilacagini hatirlatti.

Hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla Aydin’in tüm ilçelerinde çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, ayni hizla çalismalarini Buharkent’te de devam ettiriyor. Buharkent’te Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi’ne bagli yol yapim ve bakim subesi ekipleri tarafindan yapilan üstyapi çalismalari devam ediyor. Toplam 68 bin 500 metre içme suyu, kanalizasyon ve yagmur suyu hatti imalati tamamlanmak üzere olan ilçede bir de ileri biyolojik atik su aritma tesisi insa ediliyor. Tesisin yapimi yüzde 80 oraninda bitirilirken ilçeye modern bir altyapi için 250 milyon liralik kaynak ayrildi.

Buharkentli vatandaslar ayni anda gerçeklestirilen ve olaganüstü bir hizla devam eden altyapi ve üstyapi çalismalarindan dolayi Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA