10 Yildir Direksiyon Sallayan Servis Soförü Fatma; Çocuklara Mutluluk, Ailelere Güven Veriyor

HATAY – Hatay’da servis soförlügü yapan Fatma Arslan, ‘iyi ki baslamisim’ dedigi mesleginde 10 yili geride birakirken çocuklara mutluluk, ailelere güven veriyor.

10 Yildir Direksiyon Sallayan Servis Soförü Fatma; Çocuklara Mutluluk, Ailelere Güven Veriyor


Antakya ilçesinde yasayan Fatma Arslan araç kullanmaya olan tutkusunu yaklasik 10 yil önce daha da ilerleterek soförlüge tasidi. Çok az sayida kadin soförden birisi olan ve meslegini severek yapan Arslan, günlerini direksiyon sallayarak geçiriyor. Ekmek parasini kazandigi ve ‘iyiki baslamisim’ dedigi meslegini severek yapan Arslan, azmi ve basarisiyla takdir topluyor.

Yillardir ögrencileri güvenle tasiyan Arslan, meslegindeki basarisiyla hem velilerin hem de ögrencilerin güvenini kazanmis durumda.

Meslege olan tutkusunu dile getiren Arslan; "Soförlügü zaten ben çok seviyordum. Sekreterlik ve hosteslikten sonra bu alanda devam etmeye karar verdim. Isimi gerçekten severek yapiyorum. Her yil geçtikçe, ’iyi ki bu meslege baslamisim diyorum" ifadelerini kullandi.

Severek basladigi mesleginde 10 yildir direksiyon salladigini belirten Arslan, “Özellikle bayan soför olmasinin veliler tarafindan tercih sebebi. Velilerin memnuniyeti herkes tarafindan hissediliyor. Bayan soför oldugum için daha çok tercih edildim ve destek gördüm" seklinde konustu.

Kaynak: İHA