Kassam Tugaylari Sözcüsü Ubeyde Açiklamasi 'Dünya, Vicdansiz Suçlular Ve Aciz Seyirciler Olmak Üzere Ikiye Bölündü'

Hamas’in silahli kanadi Izzeddin el-Kassam Tugaylari Sözcüsü Ebu Ubeyde, yayinladigi sesli mesajda, “Dünya, vicdansiz suçlular veya aciz seyirciler olmak üzere ikiye bölündü” ifadelerini kullanarak, “Halkimiza yönelik saldiralar durmadan kabul edebilecegimiz hiçbir anlasma yok” dedi.

Israil’in Gazze Seridi’ne yönelik saldirilari 83’üncü günde devam ederken, Hamas’in silahli kanadi Izzeddin el-Kassam Tugaylari Sözcüsü Ebu Ubeyde, sesli mesaj yayinladi. Ubeyde mesajda, Hamas’in önceliginin Filistin halkina yönelik Israil saldirilarini durdurmak oldugunu belirterek, hiçbir seyin bundan daha önemli olmadigini vurguladi.

Israil saldirilari sona ermeden yeni bir esir takasi anlasmasi olmayacagini yineleyen Ubeyde, “Halkimiza yönelik saldirganlik tamamen durmadan kabul edebilecegimiz hiçbir anlasma yok” dedi.

Israil ordusuna yönelik saldirilara ait bugüne kadar yayinladiklari görüntülerin sadece buzdaginin görünen kismi oldugunu aktaran Ubeyde, “Gazze’ye yönelik saldirinin baslamasindan bu yana 825 Israil araci imha edildi” dedi.

Filistin halkinin bu savastan basi dik olarak çikacagini ifade eden Ubeyde, "Dünya, vicdansiz suçlular veya aciz seyirciler olmak üzere ikiye bölündü. Israil isgaline yüzyilin darbesini indirdik ve dünyaya hak ve özgürlük talep eden bir halk oldugumuzu gösterdik” dedi.

Aksa Tufani Operasyonu’nun Siyonist Israil’i yok olma yoluna soktugunu belirten Ubeyde, “Haklarimizin elimizden alindigini bildigimiz için mücadeleye devam ediyoruz”
Kaynak: İHA