Pursaklar Belediyesinden Istihdama Destek
Sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket ederek son 9 ayda 33 is bulusmasi düzenleyen Ankara’nin Pursaklar Belediyesi, 5 sene içerisinde toplam 52 is arayan ve isveren bulusmasi organize etti.

2023 yilinda 9 ayda 33 is bulusmasi gerçeklestirerek istihdama önemli bir katki yapan Pursaklar Belediyesi, isçi ve isveren bulusmasi ile is arayan vatandaslara yardimci olmak, isverenlerin isçi bulmasini kolaylastirma adina 5 yilda 52 is bulusmasi düzenledi.
Yetkililerden yapilan açiklamada 2024 yili Ocak ayi itibariyla fabrikalar, büyük ölçekli firmalar ve diger isveren kuruluslar, verebilecekleri sosyal haklar, ikramiyeler ve fazla mesai ücretlerinin güncellenmesinin ardindan isçi-isveren bulusmalarinin tüm hiziyla devam edecegi bildirildi.
Ilçedeki istihdamin arttirilmasi, istihdam çesitliliginin vatandaslara imkân olarak sunulmasi için Isçi Bulusmalari düzenlediklerini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin; ‘‘Istihdam odakli birçok proje ve hizmete imza atarak, bugüne kadar gerçeklestirdigimiz is arayan-isveren bulusmalarimizla, is arayanlarla isverenleri bulusturduk. Hemserilerimizin evine ekmek götürmesine aracilik etmek bizim en büyük mutlulugumuz ve motivasyonumuz. Isverenlerin de eleman açigini dogru adaylarla ve çok daha hizli kapatmalarina yardimci oluyoruz” diye konustu.
