Eyüpsultan'da Denetimden Kaçan Araçtan Sokaga Kanli Silah Atildi

Istanbul Emniyet Müdürlügü ekiplerince yapilan huzur uygulamasinda Eyüpsultan’da bir araç uygulama noktasinda durmayarak kaçti. Aracin içerisindeki sahis, kan lekesi bulunan bir silahi sokaga firlatti. Ekiplerin kaçan sahsi yakalamaya yönelik çalismasi sürüyor.

Eyüpsultan'da Denetimden Kaçan Araçtan Sokaga Kanli Silah Atildi
Istanbul Emniyet Müdürlügü ekiplerince, il genelinde huzur uygulamasi gerçeklestirildi.

Denetimlere Asayis Sube Müdürlügü personeliyle ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacilik, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limani subelerinin yani sira Özel Harekat ekipleri de katildi.

Eyüpsultan, Fatih, Beyoglu ve Kadiköy basta olmak üzere il genelinde yapilan denetimlerde araçlar durdurularak sürücülerin belgeleri kontrol edildi.

Eyüpsultan’da yapilan asayis uygulamasina, Asayis Sube Müdürlügü ve Eyüpsultan Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlilerinin yani sira Yunus ekipleri de katildi.

Göktürk Polis Merkez Yerleskesi’nden çikis yapan ekipler, ilçe genelinde denetim gerçeklestirdi. Motosiklet, otomobil ve ticari araçlar durdurulup aranirken, vatandaslarin da üst aramasi ve kimlik kontrolü yapildi.

Silahi sokaga atip kaçti

Eyüpsultan’da yapilan denetimler sirasinda bir araç uygulama noktasinda durmayarak kaçti. Aracin içerisindeki sahis kan lekesi bulunan bir silahi sokaga firlatti. Ekiplerin kaçan sahsi yakalamaya yönelik çalismasi sürüyor.

Öte yandan denetimlerde 3,25 gram uyusturucu madde ve 49 adet bandrolsüz elektronik sigara bulunurken alkollü bir sürücüye ise 4 bin 64 TL para cezasi kesildi. Uyusturucu madde bulunan kisi ise gözaltina alindi.
Kaynak: İHA