Sultangazi'de Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali

Sultangazi’de gece saatlerinde gerçeklestirilen silahli saldirida bir kisi yaralanirken saldirgani yakalama çalismasi sürüyor.

Sultangazi'de Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali
Olay saat 00.00 siralarinda Sultangazi 50. Yil Mahallesi 2079. Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, ismi ögrenilemeyen bir kisiye cadde üzerinde karsilastigi kimligi belirlenemeyen bir kisi tarafindan henüz bilinmeyen bir nedenle silahli saldiri gerçeklestirildi.

Saldirida sahis bacaklarindan yaralanirken olayi gerçeklestiren saldirgan hizla kaçti. Yarali kisi yerde kanlar içerisinde yattigi esnada olayi gören mahalle sakinleri polis ve saglik ekiplerini aradi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yarali sahsa yaptigi ilk müdahalenin ardindan en yakindaki hastaneye kaldirdi. Yaralinin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olayin gerçeklestigi sokagi seritle çevirerek güvenlik tedbiri aldi ve mahalle sakinlerinden olayla ilgili bilgiler aldi. Olay yeri inceleme ekipleri de olayla ilgili arastirmalar yaparak kanitlar topladi. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerine devam ederken kaçan sahsi arama çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA