Baskan Yüce Açiklamasi 'Uluslararasi Standartlarda Projeler Gerçeklestirdik'

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, AK Parti Sapanca Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen Sapanca’da son bir ayda 500 üye ve istisare toplantisina katildi. Konusmasinda Sapanca’nin gelisimine dikkat çeken Yüce, “Sapanca yesili, mavisi ve dogal güzellikleriyle gerek sehrimiz gerekse bölge için oldukça önemli bir potansiyel içeriyor. Bizler de bu potansiyelin farkinda olarak Sapanca ilçemize altyapi, üstyapi, sosyal donati alanlari ve tarimsal alanda birçok yatirim gerçeklestirdik” diye konustu.

Baskan Yüce Açiklamasi 'Uluslararasi Standartlarda Projeler Gerçeklestirdik'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, AK Parti Sapanca Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen Sapanca’da son bir ayda 500 üye ve istisare toplantisina katildi.

Oldukça coskulu geçen programa, AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, Il Kadin Kollari Baskani Yasemin Turan, Sapanca Belediye Baskani Özcan Özen, AK Parti Sapanca Ilçe Baskani Safak Basoglu, Ilçe Kadin Kollari, Gençlik Kollari ve çok sayida parti üyesi katildi.

Gecede konusma yapan Baskan Yüce, özelde Sapanca genelde ise tüm Sakarya’da gerçeklestirilen altyapi, üstyapi, sosyal ve tarimsal projelere vurgu yapti.

“Sapanca’yi her zaman evimiz gibi görüyoruz”

Konusmasinda Sapanca’nin her zaman farkliligini ortaya koydugunu ifade eden Baskan Yüce, “Sapanca bu gece oldugu gibi her zaman bir baska. Bizler bu farkliligi ve coskuyu ne zaman olsa burada hissediyoruz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Sapanca yesili, mavisi ve dogal güzellikleriyle gerek sehrimiz gerekse bölge için oldukça önemli bir potansiyel içeriyor. Bizler de bu potansiyelin farkinda olarak Sapanca ilçemize altyapi, üstyapi, sosyal donati alanlari, sportif faaliyetler ve tarimsal alanda birçok yatirim gerçeklestirdik. Uluslararasi standartlarda ses getiren birçok projeye imza attik. Bizler bu sehir ile var olduk ve bundan sonra da hem Sakarya hem de Sapanca’ya gerçeklestirecegimiz hizmetler devam edecektir” seklinde konustu.



“Birlik ve beraberlik içerisinde çalismalarimizi sürdürecegiz”

Baskan Yüce konusmasinda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bizler Büyüksehir Belediyesi olarak çalismalarimizda her zaman ben demeden, teskilatlarimiz ve sehrimizin tüm dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik. Bu noktada Sakarya Il Baskanimiz Yunus Tever, Sapanca Belediye baskanimiz Özcan Özen, basta olmak üzere kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz ve ilçe teskilatlarimiz ile birlikte sehrimize emek verdik, kendilerine de kiymetli desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Insallah gelecekte de bu kardeslik duygusu içerisinde çalismalarimizi sürdürecegiz. Ben bu vesile hepinize saygilarimi sunuyor, böylesine bir programi tertip ettigi için Sapanca ilçe teskilatimiza da ayrica tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA