Pençe-Kilit Harekati Bölgesinde Yaralanan Askerlerden Sevindirici Haber

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Pençe-Kilit Harekati bölgesinde teröristlerle çikan çatismada yaralanan 15 askerin saglik durumlarinin iyi oldugunu ve yogun bakimda tedavi gören askerin bulunmadigini açikladi.

Pençe-Kilit Harekati Bölgesinde Yaralanan Askerlerden Sevindirici Haber
Saglik Bakani Koca, sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Terör örgütleriyle yasanan çatismalarda yaralanan 15 kahraman askerimizden uçak ambulansla Ankara’ya getirilip, Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi altina alinan 6 kardesimizi ziyaret ettim. Hamdolsun genel saglik durumlari iyi. Yogun bakim sartlarinda tedavi gören bir askerimiz normal servise alinmis durumda. Yogun bakimda tedavi gören askerimiz bulunmuyor” dedi.

Bakan Koca, “Tedavileri Sirnak’ta yapilan 9 askerimizden 2’si taburcu olmustur. Tedavileri devam eden 7 askerimizin durumlarinin iyi oldugu bilgisini sizlerle paylasmak istiyorum. Yarali askerlerimizin bir an önce sagliklarina kavusmalari için gerekli bütün imkânlari seferber etmis durumdayiz. Çatismalarda yaralanan kahramanlarimiza tekrar geçmis olsun dileklerimi sunuyorum, sehadete yürüyen yigitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Birligimiz ve bütünlügümüz için ölüm dâhil her seyi göze alanlari hiçbir zaman asla unutmayacagiz. Sehitlerimiz, ebediyete kadar milletimizin yüreginde yasayacak” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA