Mus'ta Ögrencilerin Konser Ve Sinema Keyfi

Mus Il Emniyet Müdürlügü, ‘Iyi Seyirler Projesi’ çerçevesinde ögrencileri sinemayla bulusturuyor.

Mus'ta Ögrencilerin Konser Ve Sinema Keyfi
Il Emniyet Müdürlügü bünyesinde görevli polisler, kentteki okullarda egitim ögretim gören ögrencilere sinema etkinligi düzenleyerek keyifli bir gün geçirmelerini sagliyor. Proje çerçevesinde polis ekiplerince okullarindan alinarak Mus Emniyet Müdürlügüne getirilen çocuklara yönelik çesitli etkinlikler yapilirken "Iyi Seyirler Projesi" çerçevesinde ögrencilere konser ve sinema etkinligi düzenlendi.

Emniyetin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, ögrencilere patlamis misir ve içecek ikram ederek sinema ortami olusturuldu.

Mus Sehit Yücel Kurtoglu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü ögrencileri, verdikleri konser ile gençlerin eglenceli vakit geçirmelerini saglarken Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, ögrencilere bilgilendirmelerde bulundu.

Ögrencilerden Ece Kaya, Mus Emniyet Müdürlügü ekiplerince düzenlenen etkinlige katilmanin mutlulugunu yasadigini belirterek, "Bize ikramda bulundular ve güzel bir etkinlik sundular. Sinavdan önce bize motivasyon oldu. Onlara çok tesekkür ediyoruz. Hiç sinema seyretmeyenler ve konsere gitmeyenler için gayet güzel geçti. Sinavlardan dolayi ögrenciler strese girmisti. Bu etkinlikle ögrencilerin motivasyonu yükseldi" ifadelerini kullandi.

Ögrencilerden Havin Kotan ise, "Iyi Seyirler Projesi kapsaminda Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Subesi ekipleri tarafindan hazirlanan sinema gösterimi için geldik. Sarkilar söyledik, film izledi. Eglenceli geçti. Bu programlarin daha fazla düzenlenmesini istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA