Habersiz Aldigi Teyzesinin Araciyla Polisten 60 Kilometre Kaçan Hirsizlik Süphelisi Yakalandi

Konya’da hirsizlik süphelisi sahis, teyzesinin aracini habersiz alarak arkadasiyla gezmeye çiktiktan sonra ’dur’ ihtarinda bulunan polisten 60 kilometre kaçti. Yasanan kovalamaca sonrasi yakalanan sürücünün arkadasi ise “Arkadasima uydum komiserim, suçsuzum” diye kendini savundu.

Habersiz Aldigi Teyzesinin Araciyla Polisten 60 Kilometre Kaçan Hirsizlik Süphelisi Yakalandi


Olay, aksam saatlerinde Altinekin ilçesinde yasandi. Iddiaya göre, hirsizliktan aranan M.C.I., teyzesine ait 59 AGB 856 plakali kamyoneti habersiz alarak yaninda arkadasi A.Ö. ile birlikte gezmeye çikti. Altinekin Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri de daha önceden takipte olduklari sahislarin bulundugu 59 AGB 856 plakali kamyonete ’dur’ ihtarinda bulundu. Yapilan tüm uyarilara ragmen durmayarak ilçeden Konya Ankara Kara yoluna çikan sürücü, Konya istikametine kaçmaya basladi.

Polis ekipleri teyakkuza geçerken, Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri süphelilerin bulundugu araci takibe aldi. Polis ekipleri asiri süratle kaçan süphelilerin bulundugu araci durdurmak için merkez Selçuklu ilçesi Konya Ankara Kara yolu üzeri Asagipinarbasi kavsaginda trafik akisini durdurdu. Yaklasik 60 kilometre kaçan araç, kavsaga geldiginde polis tarafindan yakalandi. Süpheli sürücü M.C.I. ile arkadasi A.Ö. polis tarafindan gözaltina alindi. Gözaltina alinan A.Ö. ise suçu sürücü olan arkadasina atti. A.Ö., “Arkadasima uydum, suçsuzum” diye kendini savunurken, süpheliler ifadeleri alinmak üzere emniyete götürüldü. Araç ise emniyet otoparkina çekildi.
Kaynak: İHA