Izmir'de Yetim Ögrenciler Için Yardim Paketi Hazirlandi

Izmir Il Milli Egitim Müdürlügü ve Iyilik Için Uluslararasi Insani Yardim Dernegi’nin öncülügünde düzenlenen etkinlikte bot, mont ve nakdi yardimlar içeren paketler, yetim ögrencilere dagitilmak üzere okullara gönderildi.

Izmir'de Yetim Ögrenciler Için Yardim Paketi Hazirlandi
Il Milli Egitim Müdürlügü ve Iyilik Için Uluslararasi Insani Yardim Dernegi, Izmir’deki okullarda egitim gören yetim ögrencilere, sosyal sorumluluk ve egitimde firsat esitligi adina yardim etkinligi düzenledi.

Önemli bir toplumsal dayanisma örnegi olarak nitelendirilen organizasyon, kentin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Etkinlige Iyilik Için Uluslararasi Insani Yardim Dernegi Baskani Bünyamin Ertekin, AK Parti Izmir Il Baskan Yardimcisi Mustafa Beser, Kur’an’a Hizmet Dernegi Baskani Erkan Karagöz, dernek gönüllüleri ve taninmis is insani Ali Büyüksoylu katildi.

Tören Izmir Il Milli Egitim Müdürü Dr. Ömer Yahsi’nin ev sahipliginde gerçeklesti. Egitimde firsat esitligini vurgulayarak kisa bir konusma yapan Yahsi, “Bu tür etkinlikler toplumsal bilinç ve dayanisma açisindan kritik öneme sahip” dedi.

Törende, etkinligin basarisina katki saglayan Ali Büyüksoylu’ya, egitime ve topluma yaptigi katkilar nedeniyle Yahsi tarafindan tesekkür plaketi sunuldu. Tesekkür plaketini alan Ali Büyüksoylu ise, “Izmir’deki ögrencilere yönelik bu anlamli girisimde bulunmak benim için büyük bir. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine olan destegimiz devam edecek” ifadelerini kullandi.

Hazirlanan yardim paketleri, ögrencilere dagitilmak üzere okullara gönderildi.
Kaynak: İHA