Sehit Aileleri Ve Gazileri Dernegi'ni Soyan Süpheli Yakalandi

Gaziantep’te Sehit Aileleri ve Gazileri Dernegi’ne kapi ve camlari kirarak girdikten sonra televizyon, çay ve seker ile bazi evraklari çalan süpheli sahis yakalandi. Çalinan televizyon dernek baskanina teslim edilirken yakalanan süpheli hakkinda yasal islem baslatildi.

Sehit Aileleri Ve Gazileri Dernegi'ni Soyan Süpheli Yakalandi


Olay, Sahinbey ilçesi Ulucanlar Mahallesi’nde yer alan Gaziantep Sehit Aileleri ve Gazileri Dernegi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, önceki gece geç saatlerde duvardan atlayan süpheli sahis, kapi ve camlari kirarak dernek binasina girdi. Sahis, girdigi dernek binasinda televizyon, çay ve seker ile bazi evraklari çaldi. Olaya tepki gösteren dernek baskani gazi Hasan Basri Yilmaz, yasanan hirsizlik olayinin vicdanlarini yaraladigini ve olayi gerçeklestiren süpheli sahislarin yakalanmasini istedi.

Süpheli yakalandi, çaldigi televizyon dernek baskanina teslim edildi

Olayin ardindan çalisma yapan Sahinbey Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, meydana gelen hirsizlik olayini gerçeklestirdigi tespit edilen süpheliyi yakaladi. Yakalanan süpheli hakkinda yasal islem baslatildi. Süphelinin çaldigi televizyon ise Sehit Aileleri ve Gazileri Dernegi Baskani Hasan Basri Yilmaz’a teslim edildi.
Kaynak: İHA