Isitme Cihazini Mazgala Düsüren Yasli Adamin Imdadina Ekipler Yetisti

Zonguldak’in Eregli ilçesinde isitme cihazini mazgala düsüren yasli adamin imdadina Kdz. Eregli Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri yetisti.

Isitme Cihazini Mazgala Düsüren Yasli Adamin Imdadina Ekipler Yetisti
Kdz. Eregli ilçesi halk pazarinda Davut Yilmaz isimli vatandas; isitme cihazini mazgalin içine düsürdü. Kaybettigi cihazini aramaya baslayan Yilmaz, Kdz. Eregli Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü personelinden yardim istedi. Önce bir süre çevrede arama yapan ekipler ardindan mazgali kaldirarak içinde arama yapti. Cihazi bulan Temizlik Isleri Müdürlügü personeli Sener Adiyaman, kanaldan aldigi cihazi Davut Yilmaz’a teslim etti. Isitme cihazini görünce büyük mutluluk yasayan Yilmaz, "Belediye ekiplerine çok tesekkür ediyorum. Eger ki kulakligini bulamasaydim çok üzülürdüm. Bu kulakligin bedeli çok yüksekmis. Bir daha alma sansi yoktu. Allah Karadeniz Eregli Belediyesi’nden bin kere razi olsun. Allah buradaki yardim eden temizlikçi arkadastan ve zabita arkadaslara tek tek tesekkürediyorum" dedi.

Temizlik isleri personeli Sener Adiyaman ise Karadeniz Eregli Belediyesi’nin her zaman vatandasin yaninda oldugunu belirterek kanaldan aldigi cihazi Davut Yilmaz’ateslimetti.
Kaynak: İHA