Temel Karamollaoglu'ndan Hasan Bitmez Açiklamasi Açiklamasi 'Dünden Bugüne Bir Degisiklik Yok'

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in saglik durumuyla ilgili, "Dünden bugüne çok büyük bir degisiklik yok. Bilinci yerinde degil henüz. Insallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettirdikleri gibi ayni destegi devam ettirecekler” dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüsmesi sirasinda fenalasarak yere yigilan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in durumu ciddiyetini koruyor. Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, Bilkent Sehir Hastanesi’nde tedavisi süren Bitmez’in son durumunu ögrenmek üzere beraberindeki heyetle ziyarette bulundu.

Hastane Bashekiminden bilgi alan Karamollaoglu, yaptigi açiklamada, "Dünden bugüne çok büyük bir degisiklik yok. Bilinci yerinde degil henüz. Insallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettirdikleri gibi ayni destegi devam ettirecekler. Bekleyip görecegiz, ümit ederiz ki hem doktorlarimizin müdahalesi hem de yapilan dualarla Hasan Bey kardesimiz normal hayata dönecek” dedi.

Kaynak: İHA