RADEV Arti Ödülleri Töreninde TGRT FM'e Ve TGRT Haber'e Ödül

Radyo Evi Derneginin 12’ncisini düzenledigi RADEV Arti Ödülleri Töreni’nde Dünya Dönerken programi ile TGRT FM Müdürü Ataullah Arvas "Yilin Pozitif Radyo Programi Ödülü"ne layik görülürken, "Yilin Kanali Ödülü" de TGRT Haber’e verildi.

RADEV Arti Ödülleri Töreninde TGRT FM'e Ve TGRT Haber'e Ödül
Radyo Evi Derneginin 12’ncisini düzenledigi RADEV Arti Ödülleri töreni Zeytinburnu’nda bulunan Kazliçesme Sanat Merkezinde gerçeklesti. Törene Zeytinburnu Belediye Baskan Yardimcisi Hursit Bekaroglu, Radyo Evi Dernegi (RADEV) Baskani Yusuf Erbas ve çok sayida radyo sanatçisi katildi.

Törende birçok kurum ve radyo sanatçilarina çesitli kategoride ödüller verildi.

"Yilin Pozitif Radyo Programi Ödülü" Dünya Dönerken programi ile TGRT FM Müdürü Ataullah Arvas’a verildi.

"Yilin Kanali Ödülü" ise TGRT Haber’e verildi.

"Yilin Belediye Baskani Ödülü" Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy’a takdim edildi.

“Günlük telas içerisinde negatif ruh hali içerisinde olan dinleyiciyi rahatlatiyoruz”

Yilin Pozitif Radyo Programi Ödülü’ne layik görülen TGRT FM Müdürü Ataullah Arvas, “Yaklasik 27 yildir TGRT FM’de program yapiyorum. Makaleler arasinda, Söz Sözü Asti ve Dünya Dönerken programini yapiyorum. Dünya Dönerken programi bir halk programi. Radyo dinleyicisiyle diyaloga girerek yapiyoruz bu programi. Onlarca telefon aliyoruz. O telefonlari ariyoruz. Günün gündemi ile ilgili vatandasin görüslerini aliyoruz. Ayni zamanda çok tatli bir sohbette oluyor. Burada Dünya Dönerken programimiz ödüle layik görüldü.

Negatiften pozitife çeviren ödülünü aldik. Vatandasi, dinleyiciyi rahatlatiyoruz. Günlük telas içerisinde negatif ruh hali içerisinde olan dinleyiciyi birebir diyaloglarimizla rahatlatiyoruz. Hem gündemi konusuyoruz ama kullandigimiz üslup güler yüzlü, biraz esprili. RADEV bizi ödüle layik gördü. TGRT FM’in Dünya Dönerken programina ‘Negatifi Pozitife Çeviren’ program ödülü verildi" diye konustu.

Kaynak: İHA