Jandarmadan Huzur Operasyonu 49 Gözalti

Bursa Il Jandarma Komutanligi ‘aranan sahislar uygulamasi gerçeklestirdi. 1’i FETÖ/PYD terör örgütü mensubu olmak üzere çesitli suçlardan aranan toplam 49 sahis gözaltina alindi. Jandarma ekiplerinin halka açik mekanlarin yani sira metruk binalarda ve sahilde balik tutanlarin da sorgulamasini yapmasi dikkat çekti.

Jandarmadan Huzur Operasyonu 49 Gözalti
Bursa Il Jandarma Komutanligi tarafindan asayis, terör ve narkotik suçlari basta olmak üzere suç isleme amacindaki sahislarin caydirilmasi, aranan sahislarin yakalanmasi varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik ‘aranan sahislar uygulamasi’ yapildi. 98 tim, 323 personel ile icra edilen uygulamada 7 adreste arama yapilirken 3 bin 490 sahis sorgulandi. Yapilan uygulama neticesinde FETÖ/PYD terör örgütüne üye olan K.H ve birçok suçtan sabikasi olan toplam 49 sahis gözaltina alindi.

Bursa Il Jandarma Komutanliginca yapilan açiklamada, vatandaslarin can ve mal güvenliginin saglanmasi maksadiyla, ilgili mevzuatin verdigi görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayis görevlerinin yerine getirilmesine, aranan sahislarin yakalanmasina kararlilik ve azimle devam edilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA