Zonguldak Tanitim Günleri'nin Program Akisi Belli Oldu

Zonguldak Dernekler Federasyonu’nun 9-12 Kasim’da düzenleyecegi Zonguldak Tanitim Günleri’nin program akisi belli oldu.

Zonguldak Tanitim Günleri'nin Program Akisi Belli Oldu
ZONDEF Baskani Ziya Öncan, Zonguldak’i yakindan tanimak isteyenleri davet ettigi Tanitim Günleri etkinliginin detaylarini paylasti. 9 Kasim’da saat 14.00’de sahne etkinlikleri ile baslayacak olan tanitim günlerinde Kozlu Halk Oyunlari ekibi gösterisini sunacak. Programin resmi açilisi saat 15.00 itibariyle gerçeklestirilecek. Protokol konusmalarinin ardindan kurdele kesimi yapilarak Karadeniz Dogalgaz’ina atifta bulunan yüzyilin atesi dogalgaz yakma islemi gerçeklestirilecek. Etkinligin açilis günü hediye kutu yarismasi ve Samet Açikgöz konseri ile tamamlanmis olacak.

Etkinligin ikinci günü saatler 09.05’i gösterdiginde 10 Kasim Ata’ya saygi durusu ile baslayacak. Ardindan 14.30’da halk oyunlari gösterileri, Aysen Köktürk konseri, hediye kutu yarismasi, Ramazan Yaglises, Isa Muslubas ve Kazim Basatli konserleri ile sona erecek. Etkinligin 11 Kasim’daki üçüncü gününde de halk oyunlari, Sevgi Göktas konseri, çocuk tiyatrosu, Baha Günes, Ramazan Aydemir ve Egemen Sekmen konserleri gerçeklestirilecek.

Etkinligin son günü halk oyunlari, beyaz baklava yeme yarismasi, çocuk tiyatrosu, madenci korosunun performansi, hediye kutu yarismasi, Aysel Isik ve Mustafa Gülnur Kocaeli konserleri ile tamamlanacak.

Baskan Ziya Öncan, 9-12 Kasim tarihleri arasinda Atatürk Havalimani’nda yapilacak olan 3. Zonguldak Tanitim Günleri’ne 7’den 70’e herkesi davet etti.
Kaynak: İHA