Ögrenciler Suçtan Korunmayi Ögreniyor

Erzincan’da polis ekiplerince, kent merkezinde bulunan okullarda kisisel güvenlik ve suçtan korunma yöntemleri ile çocuk polisinin görevleri konularinda ögretmen ve ögrenciler bilgilendiriliyor.

Ögrenciler Suçtan Korunmayi Ögreniyor
2023-2024 Egitim-Ögretim dönemi faaliyetleri kapsaminda Il merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan okullarimiza “Kisisel/Genel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri, Güvenli Internet ve Trafik Güvenligi” konularinda Çocuk Sube Müdürlügü koordinesinde düzenlenen egitim Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü, Asayis Sube Müdürlügü ve Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü katilimlariyla, Ulalar 75. Yil Bayrak Ortaokulu ve Göktürk Ilkokulu’nda toplam 350 ögrenciye ve ögretmenlerine bilgilendirme yapildi.

Gerçeklestirilen ziyaretlerde ayrica, 350 adet güvenli internet kullanimi, dijital okuryazarlik, dolandiricilik konularini içeren brosür ve Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafindan ögrenci velilerine hitaben yazilmis mektup dagitildi. Egitim faaliyetlerinin okul sezonu boyunca da devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA