Baskan Yalçin'in 'Genç Ofis' Mesaisi
Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, sehirdeki üniversitelerde faaliyet gösteren ögrenci kulüpleri temsilcileriyle bir araya gelerek kariyer, hedef ve sosyal sorumluluk projeleri hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Sicak çay esliginde gençlerle bir araya gelen Baskan Yalçin, sohbet havasindaki toplantida ilk olarak bir kulüp disiplinine dahil olmalarindan ve böyle bir olusum içerisinde bulunmalarindan dolayi tebrik etti.
“Gözlerinizden öpüyorum”
Baskan Yalçin, “Burada bulunmak sizlerin siradan bir araya gelmek anlamina gelmiyor. Bu kulüplerde bir sosyal sinif olusturuyorsunuz. Bu da egitim hayatiniz bittikten sonraki is hayatinizda sosyal çevre olusturacaktir. Dünyanin her tarafindan lazim olan ama çok az bulunan bize mahsus bir güzellik. Ayrica burada bulunmak Türkiye’nin ve dünyanin söz sahibi olmak üzere talibim demek. Bu toplantinizin anlami aslinda bu. O nedenle sizleri tebrik ediyorum” diye konustu.
Baskan Yalçin konusmasinda gençlere yönelik yapilan çalismalardan da bahsederek basta 7/24 Kütüphane olmak üzere diger egitimdeki konulari da paylasti. Gençler adina konusan Mehmet Soykut da, Baskan Yalçin’a programa katildigi için tesekkür ederek, çalismalar hakkinda bilgiler verdi.
Toplantinin sonunda Baskan Yalçin gençler birlikte haftada bir gün bulusma karari alirken, toplanti hatira fotografi çekiminin ardindan sona erdi.
