Balkan Göçmenlerinin Ankara Çikarmasi
Bursa’daki Balkan göçmenlerinden olusan yaklasik 650 kisilik heyet, kendisi de göçmen bir ailenin ferdi olan CHP Genel Baskani Özgür Özel’i ziyaret ederek göçmenlerin yasadigi sorunlari dile getirdi.

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’in de eslik ettigi 650 kisilik heyet, ilk olarak Anitkabir’de Ata’nin huzuruna çikti, ardindan kendisi de bir Balkan göçmeni ailenin ferdi olan CHP Genel Baskani Özgür Özel ile bir araya geldi.
Balkanlar ile olan dayanisma ve is birligini artiran, kardeslik baglarini güçlendiren sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerini Genel Baskan Özgür Özel ile paylasan Bursa heyeti, soydaslarin ve Türkiye’de yasayan Balkan kökenli vatandaslarin yasadigi sorunlari da dile getirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ile bir araya gelen Balkan Masasi ve Bursa heyeti, CHP Grup Toplantisi’na da katildi.
Grup toplantisinda Bursa’dan CHP’ye katildigi belirtilen 650 kisiyi temsilen 6 kisiye rozet takildi. “Baba evinin kapisi herkese açiktir, bu evin tapusu Atatürk’e aittir” diyerek herkesi CHP’ye katilmaya çagiran Genel Baskan Özgür Özel, Bursa heyeti adina Semra Aslan, Yelda Coskun, Necla Alagöz, Sevda Gürsoy, Büsra Acar ve Halil Akgün’e rozetlerini takti.
Grup toplantisinin ardindan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, milletvekilleri ve Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas, Genel Baskan Özgür Özel ile makaminda biraraya gelerek degerlendirmelerde bulundu.
