Izmir'de Otoparki Su Basti, Lüks Araçlar Sular Altinda Kaldi

Izmir’de etkili olan firtina sebebiyle Karsiyaka ilçesinde deniz tasti. Bir rezidansin kapali otoparkinda bulunan lüks araçlar sular altinda kaldi.

Izmir'de Otoparki Su Basti, Lüks Araçlar Sular Altinda Kaldi


Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan Izmir ve çevresi için yapilan sari kodlu uyarinin ardindan beklenen firtina gece saatlerinde etkili oldu. Çesme ilçesinde meydana gelen deniz tasmasinin ardindan Karsiyaka ilçesinde firtina sebebiyle taskinlar meydana geldi. Karsiyaka Yali Caddesi ve Mavisehir bölgesi denizden gelen firtinayla birlikte su taskinlari görüldü.

Mavisehir bölgesinde taskinlarin ardindan vatandaslar siren sesleriyle uyarildi. Siren sesleriyle sokaklara çikan vatandaslar otoparklara kosarak araçlarini bölgeden uzaklastirmaya çalisti. Yasanan taskinlarda birçok motorlu kuryede zor anlar yasadi.

Lüks araçlar sular altinda kaldi

Yasanan siddetli firtinayla birlikte Yali Caddesi’nde bulunan bir rezidansin kapali otoparkini su basti. Otoparkta bulunan çok sayida lüks araç sular altinda kaldi. Araç sahipleri itfaiye ekipleriyle beraber araçlarini sular altindan kurtarmaya çalisti. Taskinlarin ardindan bölgeye gelen belediye ekiplerinin çalismalari ise devam ediyor.
Kaynak: İHA