AK Parti'de Temayül Yoklamasi Heyecani

AK Parti’de belediye baskan adaylarinin belirlenmesindeki önemli kriterlerden biri olan temayül yoklamasi yapildi. Düzce’de 700’e yakin partilinin çevrimiçi katildigi yoklama, Türkiye genelinde es zamanli olarak gerçeklestirildi.

AK Parti'de Temayül Yoklamasi Heyecani
31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri için 22 Kasim’da sona eren belediye baskanligi aday adayligi basvurularinin ardindan AK Parti’de belediye baskan adaylarinin belirlenmesindeki önemli asamalardan biri olan temayül yoklamasi yapildi. Düzce’de belediye baskani aday adayi olmak için yaklasik 45 kisinin basvurdugu AK Parti’de delegeler "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanitladi.

AK Parti Düzce Il Baskani Hasan Sengüloglu, katilimin yogun oldugunu belirterek “Her seçim öncesi genel merkezimiz tarafindan temayül yoklamasi yapiliyor. Önümüzdeki yerel seçimlerden dolayi bugün saat 10.00’dan itibaren Tüm Türkiye’de ayni anda temayül yoklamasi basladi.

saat 16.00’da sona erecek. Temayül sonuçlarini Genel Merkez online olarak görüyor Bizler sonuçlari görmüyoruz. Bu da olayin seffafligini gösteriyor. Her temayül sonrasin da isimlerle ilgili kamuoyunda çesitli dedikodular oluyor ama bunlar tamamen dedikodudan ibaret. Sonuçlari kimse bilmiyor. Sadece Cumhurbaskanimiz ve ilgili seçim isleri baskanimiz sonuçlari görüyor. Tamamen seffaf ve güvenilir bir sekilde” dedi.

Kaynak: İHA