Musiki Ustasi Fikret Erkaya Ata Topraginda Sevenleri Ile Bulustu

Erzurumlu müzik ustasi Fikret Erkaya, Uzundere’de düzenlenen özel programla hemsehrileriyle bulusarak musiki ziyafeti sundu. Ögretmenler gününe özel etkinlikte sevenleriyle bir araya gelen Erkaya, hemsehrilerine unutulmaz bir gece yasatti. Erkaya, 10 yil ara verdigi sahneye ata topraginda çikmis olmanin mutlulugunu dile getirdi.

Musiki Ustasi Fikret Erkaya Ata Topraginda Sevenleri Ile Bulustu
Erzurumlu müzik ustasi Fikret Erkaya, ögretmenler gününe özel etkinlik öncesi ve sonrasi Uzundere’deki evinde misafir ettigi akrabalari ve hemsehrileri ile hasbihal etti.

Uzundere’de düzenlenen konser programina Uzundere Belediye Baskani Hilmi Aktoprak, kurum amirleri ve ilçe sakinleri katildi.



Genç yetenek de sahne aldi

Sanatçinin yani sira sahneye çikan Ahmet Yagmur Kucur, Üsküdar dogumlu genç bir yetenek. Tanburuyla izleyenlere unutulmaz anlar yasatan Kucur, Uzundere’ye özgü eserleri seslendirerek programin coskusunu artirdi. Ses sanatçisi ve müzisyen Ahmet Yagmur Kucur, bir Kalamis eseri olan "Bir Tatli Huzur Almaya Geldim Kalamistan" eserini "Erzurum’dan" olarak degistirerek izleyicilere unutulmaz bir gece yasatti.

Uzundere Lisesi Konferans Salonunda gerçeklesen konser 3 saat sürdü.

Fikret Erkaya, 10 yil sonra ilk kez memleket topraginda sahne almanin mutlulugunu yasarken, hemsehrileri ve akrabalari da bu özel bulusmadan memnuniyetlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA