Belediye Çalisani Gelistirdigi Yazilim Ile Teknik Servislere Büyük Kolaylik Sagladi

Samsun Kavak Belediyesi’nde çalisan Ibrahim Demircan, gelistirdigi yazilim ile Türkiye’de faaliyet yürüten teknik servislere büyük kolaylik sagladi.

Belediye Çalisani Gelistirdigi Yazilim Ile Teknik Servislere Büyük Kolaylik Sagladi
Demircan, gelistirdigi uygulamanin, bilgisayar, cep telefonu, beyaz esya gibi cihazlarin tamirini gerçeklestiren teknik servisler için özel olarak tasarlandigini belirterek sistemin, teknik servis isletmecilerine çesitli avantajlar sunarak, is süreçlerini daha verimli bir sekilde yönetmelerine imkan tanidigini ifade etti.

Yazilim hakkinda bilgi veren Ibrahim Demircan, "Firma sahipleri ve müsterilerinin isini daha da kolaylastiran bu yazilim, müsteri cihazina yapilan her adimi takip edebilme özelligi ile müsteri ile firma arasindaki güven sorununu ortadan kaldirmaktadir" dedi.

Sistemin özellikleri hakkinda bilgi veren Demircan, “Bayi sistemi (B2B), online ödeme sistemi, baslikli SMS gönderme, canli takip modülü, özellestirilebilir barkod yazdirma, farkli formatlarda servis takip formu yazdirma, günü geçmis cihaz takibi, hareket takibi, seçenekli cihaz ekleme, parçalar modülü, bildirim modülü, sunucu yönetimi modülü, duyuru modülü, ödeme ayarlari modülü, bayi fiyat modülü, onay isteme modülü, garanti takip modülü, yönetim paneli dizayn etme modülü, muhasebe modülü, finans yönetimi modülü, sinirsiz kullanici ekleme, firmaya özel veritabani, firmaya özel alt alan adi, cihaz test raporu, otomatik dolar/TL çevirici, SMS ile müsteri fiyat onayi, SMS ile müsteri teknik servis onayi, desenli sifre girme, saha yönetimi, özel çikti ayarlari, veritabani indirme, hatirlatici gibi birçok özelligi bulunmakta” diye konustu.



“Sürdürülebilir gelecek için dijitallesme sart”

Demircan, su bilgileri verdi:

"Amacimiz, sadece müsteri memnuniyetini artirmakla kalmayip ayni zamanda firma sahiplerinin islerini daha da kolaylastirmaktir. Teknik servislerdeki içsel karmasikligi azaltmak ve parça stoklarini takip etme gibi birçok karmasik sorunu çözmeyi hedefledik. Kâgit israfini önlemek adina tüm onay islemlerini artik sistem üzerinden gerçeklestiriyoruz. Her servis kaydi olusturuldugunda, çikti almadan dogrudan SMS bildirim sistemi araciligiyla müsteriden onay alinmaktadir. Ayni zamanda, müsterilerin cihazlarinin güncel durumlarini kontrol etmelerine ve cihazlarin hangi asamalarda oldugunu ögrenmeleri için gelistirdigimiz sistem, müsteri ile firma arasindaki güven sorununu ortadan kaldirmaktadir, çünkü müsteri her islemi adim adim canli takip bölümünden veya kendi müsteri panelinden takip edebilmektedir."
Kaynak: İHA