Osmaniye Belediyesi 7. Kitap Fuari Basliyor

Osmaniye Belediyesi Kitap Fuari 24 Kasim Cuma günü yedinci kez kapilarini kitapseverlere açacak.

Osmaniye Belediyesi 7. Kitap Fuari Basliyor
Yüzlerce yazar ve binlerce kitap okuyuculariyla bulusacak olan fuarda söylesi programlari, çocuk etkinlikleri ile fuara gelen katilimcilar için özel etkinlikler de düzenlenecek.

Her yil Masal Park yani fuar alaninda düzenlenen Osmaniye Belediyesi 7’inci Kitap Fuari, alanin depremde isyerleri yikilan ve agir hasar alan esnaflarimiz için konteyner çarsiya dönüstürülmesi nedeni ile Cumhuriyet Meydani’nda yapilacak. Kitap fuari 10 gün süreyle sabah 09.00 - 20.00 saatleri arasinda bin 200 metrekare fuar çadiri ve 200 metrekare söylesi salonunda Osmaniyelileri agirlayacak. Fuar kapsaminda düzenlenen söylesi programlarinda yazarlar ücretsiz olarak sevenleriyle bulusacak.

Ezbere bildigi 7000 beyit ile Divan edebiyatinin yasayan abidelerinden biri olan Sair-Yazar Hayati Inanç, Osmaniye Belediyesi 7.Kitap Fuari’nin onur konugu olacak. Sair-Yazar Inanç, 24 Kasim Cuma günü saat 10.30’da fuarin açilisinda ‘Can Veren Pervaneler’ isimli söylesi etkinliginde Osmaniye halkiyla bir araya gelecek.

Osmaniye Belediyesi 7. Kitap Fuari ile ilgili tüm bilgileri ve gelismeleri @osmaniyekitapfuari isimli sosyal medya adreslerinden ve www.osmaniyefuar.com adresinden takip edebilirsiniz.
Kaynak: İHA