Baskan Ergün Yilin Büyüksehir Belediye Baskani Seçildi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Kirikkalegücü Spor Kulübü tarafindan organize edilen ve bu yil 16’ncisi gerçeklesen Ulusal Spor Ödülleri’nde, Manisa’da spora ve sporcuya yönelik destekleri ve bu alandaki yatirimlari ile ‘Yilin Büyüksehir Belediye Baskani’ ödülüne layik görüldü.

Baskan Ergün Yilin Büyüksehir Belediye Baskani Seçildi
Kirikkalegücü Ulusal Spor Ödülleri’nde, bu yil 2023’ün en basarili isimleri belli oldu. Sunuculugunu TRT’nin eski spor spikeri Güven Göktas’in yaptigi tören, Kirikkale Il Müftülügü Külliyesi Konferans Salonu’nda yapildi. Törene Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün adina Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Sibel Alkin Kedersiz katildi.

Törende konusan Kulüp Baskani Güven Gündüz geceye emek harcayan ve katilan herkese tesekkür etti. Görkemli geçen geceye spor ve siyaset dünyasindan önemli isimler katildi.



16 kategoride ödüller verildi

Törende; “Yilin Büyüksehir Belediye Baskani”, “Yilin Il Belediye Baskani”, “Yilin Spor Yöneticisi”, “Yilin Federasyon Baskani”, “Yilin Kulüp Baskani”, “Örnek Davranis Ödülü”, “Yilin Sporcusu”, “Yilin Basketbol Antrenörü”, “Yilin Erkek Spor Spikeri”, “Yilin Spor Programi”, “Yilin Kadin Spor Spikeri”, “Yilin Spor Programi”, “Yilin Medya Insani”, “Yilin TV Spor Müdürü” ve “Yilin Futbol Programi” olmak üzere 16 kategoride jüri üyelerince belirlenen isimlere ödülleri takdim edildi.

Manisa, Baskan Ergün ile spor sehri oldu

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e jüri tarafindan layik görülen ‘Yilin Büyüksehir Belediye Baskani’ ödülünü, Baskan Ergün adina Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Sibel Alkin Kedersiz aldi. Kirikkalegücü Spor Kulübü Baskani Güven Gündüz’e ve törenin hazirlanmasinda emegi geçenlere tesekkür eden Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Sibel Alkin Kedersiz, katilimcilara Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ileterek, Manisa’da brans ayirmaksizin çocuklarin ve gençlerin spora tesvik edilmesi noktasinda Baskan Ergün öncülügünde 2009 yilindan bu yana önemli çalismalar, projeler ve hizmetleri hayata geçirdiklerini ve Manisa’yi spor sehri haline getirdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA