Selendili Vatandaslar Gelecege Nefes Oldu

Manisa’nin Selendi ilçesinde “Gelecege Nefes, Cumhuriyet’e Nefes” adli proje kapsaminda fidan dikimi yapildi. Cumhuriyetin 100. yilina özel, 11 Kasim Milli Agaçlandirma Gününde Selendi Yari Olimpik Yüzme Havuzu bahçesinde fidanlar toprakla bulustu.

Selendili Vatandaslar Gelecege Nefes Oldu
Saat 11.11’de Gelecege Nefes, Cumhuriyete Nefes olmak için Manisa’nin Selendi ilçesinde fidanlar toprakla bulustu. Selendi Ilçe Orman Isletme Sefligince temini yapilan fidanlar Kapali Yari Olimpik yüzme havuzu bahçesine Selendi Kaymakami Halil Ibrahim Okumus ve diger katilimcilar tarafindan gelecege nefes olmak üzere toprakla bulustu. Selvi ve Fistik çamindan olusan fidan dikiminde konusan Ilçe Kaymakami Halil Ibrahim Okumus, agaç dikmenin ve dogaya katki sunmanin son derece önemli bir konu oldugunu belirterek, "Bugün bu fidanlari hep birlikte toprakla bulusturuyoruz fidanlarda büyüyerek Ilçemize nefes olacak. Agaç hayatimizin vazgeçilmez bir parçasidir. Dogaya ne kadar çok agaç dikersek, hayata ve gelecegimize o kadar çok katki saglamis oluruz." dedi.

Fidan dikim törenine Selendi Kaymakami Halil Ibrahim Okumus, Belediye Baskan yardimcisi Askin Akkoç, Ilçe Jandarma Komutani Muhammed Tok, Ilçe Emniyet Amiri Emre Gevanci, siyasi parti temsilcileri, daire ve kurum müdürleri, STK temsilcileri, ögrenciler ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA