Kuyucak'ta Atatürk'ü Anma Programi Düzenlendi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramizdan ayrilisinin 85. yil dönümünde Aydin’in Kuyucak ilçesinde özlem ve minnet ile anildi.

Kuyucak'ta Atatürk'ü Anma Programi Düzenlendi


Kuyucak Cumhuriyet Meydani’nda Saat 08.55’te Atatürk anitina Kaymakamlik ve Kuyucak Belediyesi’nin çelenginin sunumu ile baslayan tören, saat 09.05’te sirenlerin çalinmasiyla devam etti. Kuyucak Kaymakami Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Baskani Mehmet Çömden, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve tüm katilimcilar saygi durusunda bulunarak Istiklal Marsi’ni okudu.

Atatürk anitindaki çelenk sunum töreni sonrasinda ikinci tören, Kuyucak Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 09.30’da basladi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan, günün anlam ve önemini belirten siirler okundu. 10 Kasim temali gösterilerin ardindan ilçede düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: İHA