Tartistiklari Kisiyi Kahvehanede Bulamayinca Evi Kursunladilar

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde aksam saatlerinde sokakta tartistiklari kisiyi kahvehanede bulamayan saldirganlar, karsi tarafin evine 8 el ates ederek kayiplara karisti.

Tartistiklari Kisiyi Kahvehanede Bulamayinca Evi Kursunladilar


Olay, Merkezefendi ilçesine bagli Sevindik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aksam saatlerinde iki grup arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi ile iki grup kendi aralarinda kisa süreligine arbede yasadi. Çevredeki vatandaslarin araya girmesi ile ayrilan grup, bir süre sonra dagildi. Karsi tarafa öfkesi dinmeyen saldirganlar, ellerine aldiklari silah ile tartisma yasadiklari kisiyi bulmak için kahvehaneye gitti. Kahvehanede karsi tarafi göremeyen saldirganlar, ellerindeki silahlar ile tartistiklari kisinin evine 8 el ates etti.

Evi kursun yagmuruna tutan saldirganlar, olay yerinden hizlica kaçti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Kursunlanan evden parmak izi ve bos kovanlar, olay yeri inceleme ekibi tarafindan alindi. Saldirganlarin yakalanmasi için ekipler, genis çapli çalisma yürütürken, olay ile ilgili de tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA