Izmir'deki Uyusturucu Operasyonlarina 65 Gözalti

Izmir’in 6 ilçesinde düzenlenen uyusturucu operasyonunda 65 kisi gözaltina alindi, çok sayida uyusturucu madde ve tütün mamulleri ele geçirildi.

Izmir'deki Uyusturucu Operasyonlarina 65 Gözalti
Izmir Il Jandarma Komutanligi ekipleri, terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarinin kurutulmasi, uyusturucu madde ticareti ve kullaniminin engellenmesi, halk sagliginin korunmasi amaciyla çalismalarina devam ediyor.

Bu çerçevede, Izmir Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ve ilgili ilçe jandarma komutanligi ekiplerince, 15 Eylül ve 6 Ekim 2023 tarihleri arasinda; Aliaga, Kemalpasa, Selçuk, Torbali, Menderes ve Güzelbahçe ilçelerinde operasyonlar yapildi.

Baskinlarda toplam 65 kisi gözaltina alindi, 3 süpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda; 7 bin 831 gram kubar esrar maddesi, 2 bin 977 kök kenevir bitkisi, 717 adet sentetik hap, 84 gram metamfetamin maddesi, 5 gram kokain maddesi, iki adet hassas terazi, 8 adet uyusturucu kullanma aparati, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 9 adet tabanca fisegi, 4 adet süpheliler tarafindan yerlestirilen fotokapan cihazi, 740 bin adet/dal bandrolsüz bos makaron, 2 bin 100 kilogram bandrolsüz sarmalik kiyilmis tütün ele geçirildi.
Kaynak: İHA