Ilçede Yanginlarin Ardi Arkasi Kesilmiyor

Karabük’te son iki günde 9 yangin çikan Ovacik ilçesinde bir yangin daha çikti. Yangina itfaiye ekipleri müdahale ederken, ilçeye Karabük’ten takviye ekip gönderildi.

Ilçede Yanginlarin Ardi Arkasi Kesilmiyor
Ovacik ilçesinde dün aksam ve gece yarisi çikan 6 ayri yanginda ticari taksi, metruk bina ve 4 samanlik zarar görürken, bugün ise 3 samanlikta yangin çikmisti. Itfaiye ve orman isletme ekipleri yanginlara müdahale ettigi sirada ayni bölgede baska bir yangin daha çikti. Süleyman Süze’ye ait samanlikta çikan yangin ile ayni bölgede pes pese dördüncü yangin meydana gelirken, dünden bu yana çikan yangin sayisi da 10’a yükseldi. Çikan yanginlar sonrasi bölgeye Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri ile su tankerleri de sevk edildi.

Yanginlara müdahale sirasinda bir orman isçisi yaralandi. Yaraliya bölgede hazir bekletilen saglik ekipleri ambulansta ilk müdahaleyi yapti. Çikan yanginlar nedeniyle ilçeye giden AK Parti Karabük Il Baskani Ferhat Salt, vatandaslara geçmis olsun dileklerinde bulunarak, çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Karabük Valisi Mustafa Yavuz da yangin bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Ovacik ilçesine hareket etti.
Kaynak: İHA