Eskisehir'de Bin 150 Ögrenciye Hayvan Haklari Egitimi Verildi

Eskisehir Il Tarim ve Orman Müdürlügü, 4 Ekim Dünya Hayvanlari Koruma Günü çerçevesinde Eskisehir genelinde 6 ilkögretim okulunda toplam bin 150 ögrenciye hayvan sevgisi ve hayvan haklari hakkinda egitim verdi.

Eskisehir'de Bin 150 Ögrenciye Hayvan Haklari Egitimi Verildi
4 Ekim Dünya Hayvanlari Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde final programi Adalet Ilkokulunda gerçeklesti. Programa Il Tarim ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüs, Hayvan Sagligi Yetistiriciligi ve Su Ürünleri Sube Müdürü Mehmet Yurt, Odunpazari Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Ismail Güllü, Eskisehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Naciye Inan katildi.

Okuldaki 1’inci sinif ögrencilerine Veteriner Hekim Gülsen Iscan ve Veteriner Hekim Naciye Inan tarafindan hayvan sevgisi ve hayvan haklari hakkinda egitim verildi.

Okuldaki ögrencilere hayvan koruma rozetleri takilarak, sokak hayvanlarini beslenmeleri için kedi köpek mamasi verildi.

Çocuklarla son derece eglenceli bir ortamda yapilan etkinlik, fotograf çekimlerinin ardindan sona erdi.

Eskisehir Il Tarim ve Orman Müdürlügü’nün Eskisehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odasi ile birlikte gerçeklestirdigi etkinlikler, Beylikova Ilçesi Atatürk Ilkokulu, Saricakaya Fatih Ilkokulu, TED Eskisehir Koleji, Odunpazari Lamia Dayanç Anaokulu ve Seker Ilkokulu’nda yapildi.
Kaynak: İHA