Dolap, 'Kazandiran Alisveris Günleri' Ile Yarim Milyon Ürünü Ekonomiye Kazandirdi

Ikinci el ürün platformu Dolap, yilin en büyük kampanyalarindan olan ‘Kazandiran Alisveris Günleri’ne iliskin verilerini açikladi. 18-22 Eylül tarihlerinde gerçeklesen kampanya ile 500 bin ürün yeni sahipleri ile bulustu.

Dolap, 'Kazandiran Alisveris Günleri' Ile Yarim Milyon Ürünü Ekonomiye Kazandirdi


Türkiye’de paylasim ekonomisi bilincinin artmasina da katkida bulunan, Türkiye’nin önde gelen ikinci el ürün platformlarindan Dolap, ‘Kazandiran Alisveris Günleri’ ile ikinci el ürün pazarina katki saglamaya devam ediyor. 18-22 Eylül tarihlerinde gerçeklesen yilin en büyük kampanyalarindan ‘Kazandiran Alisveris Günleri’ne iliskin verilerini açiklayan platform, 5 gün boyunca süren kampanyada 500 bin adet ürün satisi gerçeklestigini duyurdu. Platform, yeniden kullanim ile döngüsel ekonomiye de büyük katki saglarken, kampanyaya özel satici gelirinin ortalama 1100 TL, alici sayisini ise 400 bin olarak açikladi.



‘Kazandiran Alisveris Günleri’ boyunca binlerce ürün, çesitli kampanyalar, flas indirimler, mega kuponlar, yildizli ürünler ve degisen oranli paylasimli indirimlerle tasarruf etmek isteyen kullanicilarla bulustu. Platformda en çok sevilen avantajli firsat ise ‘Teklif Verme’ oldu.

En büyük ilgiyi Bebek & Çocuk kategorisi gördü

Platformun kampanyasinda Kadin Giyim ve Aksesuar, Erkek Giyim ve Aksesuar, Bebek ve Çocuk, Ev ve Yasam, Elektronik olmak üzere bes farkli ana kategoride bütçe dostu ürünler yer alirken ‘Bebek & Çocuk’ kategorisi ise en çok ilgi gören kategori oldu.
Kaynak: İHA