Bakan Özhaseki Müjdeyi Verdi Açiklamasi 'Yerinde Dönüsüm' Kampanyasinda Hibe Ve Kredi Miktarlari Arttirildi

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüsüm kampanyamizda hibe ve kredi miktarlarini artirdik. Konutlar için 750 bin TL hibe, 750 bin TL kredi, ahirli köy evleri için 750 bin TL hibe, 1 milyon TL kredi, is yerleri için 400 bin TL hibe, 400 bin TL kredi verecegiz. Deprem bölgesinde ev ve is yerlerini yerinde dönüstürmek isteyen vatandaslarimiza hayirli olsun” dedi.

Bakan Özhaseki Müjdeyi Verdi Açiklamasi 'Yerinde Dönüsüm' Kampanyasinda Hibe Ve Kredi Miktarlari Arttirildi
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinin yeniden ayaga kaldirilmasi için hayata geçirdikleri ‘Yerinde Dönüsüm’ kampanyasinda verilen hibe ve kredi miktarlarinin artirildiginin müjdesini verdi.

Bakan Özhaseki, resmi sosyal medya hesabindan ‘Yerinde Dönüsüm’ kampanyasi çerçevesinde verilen hibe ve kredilerin yeni rakamlarini paylasti. Bakan Özhaseki’nin verdigi müjdeye göre, deprem konutlari için 500 bin TL olan hibe miktari 750 bin TL’ye, 500 bin TL olan kredi miktari 750 bin TL’ye yükseltildi. Is yerleri için verilen 250 bin TL hibe miktari 400 bin TL’ye, 250 bin TL olan kredi miktari da 400 bin TL’ye çikarildi. Bakan Özhaseki, ahirli köy evleri için de 750 bin TL hibe, 1 milyon TL kredi imkâni saglanacagini bildirdi.

Bakan Mehmet Özhaseki mesajinda, "Yerinde Dönüsüm kampanyamizda hibe ve kredi miktarlarini artirdik. Deprem bölgesinde ev ve is yerlerini yerinde dönüstürmek isteyen vatandaslarimiza hayirli olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA