Yere Düsen Ay Yildizli Balonu Kaldirarak Öpen Kadin O Anlari Anlatti

Cumhuriyet’in 100. yilinin coskusunun yasandigi, cadde ve sokaklarin ay yildizli bayrak ve balonlarla süslendigi Elazig’da, bir isletmenin camina asili olan ve rüzgarin etkisiyle yere düsen ay yildizli balonunun düstügünü fark eden isletme personelinin balonu alip öperek alnina koymasi kameralara yansidi. Görüntünün ardindan kadin personel duygu dolu anlari IHA muhabirine anlatti.

Yere Düsen Ay Yildizli Balonu Kaldirarak Öpen Kadin O Anlari Anlatti
Türkiye Cumhuriyetinin 100. yili kutlamalari, tüm yurtta oldugu gibi Elazig’da da büyük bir cosku ile gerçeklesti. Kentin sokaklari kirmizi beyaz renklere bürünürken, esnaf dükkanlarinin camlarina Türk bayragi ve balonlar asti. Elazigli girisimci Fatih Özdil de isletmesini bayraklar ve balonlarla donatarak Cumhuriyet’in 100. yilini gururla selamladi. Ancak cosku dolu günün en duygusal anlarindan biri, bu isletmenin içinde yasandi. Ay yildizli balonlardan biri, rüzgarin etkisiyle yere düstü. Isletme personeli Gülhan Gündogdu, ay yildizli balonu alarak özenle ve saygiyla öptü. Cumhuriyet sevgisinin derin ve samimi oldugunu bir kez daha gösteren o duygu dolu anlar güvenlik kamerasina yansidi. Üzerinde ay yildiz olan balonu düstügü yerden kaldiran personel Gülhan Gündogdu, o anlari IHA’ya anlatarak bayragin hiçbir zaman yere düsemeyecegini ve ayaklar altina alinamayacagini aktardi.

Çok duygusal bir an oldugunu belirten Gülhan Gündogdu “O an balon yere düstü. Ben de onu görünce hemen kosarak alip öptüm. Çok duygusal bir andi. Bayrak hiçbir zaman yere düsemez. Bu vatan bölünemez bayrak her seyden önemlidir. O an çok mutlu oldum. Bayragimiz, binlerce sehidimizin kaniyla süslenmistir. Bütün gençlerimizin bu sekilde davranmasini isterim. Hiçbir zaman bayrak yere düsemez ve ayaklar altina alinamaz” dedi.

Sirket Müdürü Fatih Özdil ise “Arkadasimizin bayragi almasi bizlerin aslinda zaten yapmasi gereken bir sey. Çok büyük bir sey degilmis gibi görünse de bayrak bizim için en degerli unsurdur. Bayragimiz, bütün sehitlerimizin kaniyla sulanmis, sehitlerimizin kaniyla bir araya gelmistir. Bayragimizin yerde olmasi bizim için kabul edilemez bir unsurdur. Bizim arkadasimiz da sag olsun bizleri gururlandirdi. O an onu görüp kosarak aliyor olmasi bizler için mutluluk verici. Insallah gelecek nesillere de biz bunlari aktarabilirsek vatanimizi en güzel sekilde bütün dünyaya göstermeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA