Vali Esi Neslihan Gül Koç, Kiz Ögrencilere Rol Model Oluyor

Agri Valisi Mustafa Koç’un esi Neslihan Gül Koç, kiz ögrencilerin egitimine destek olmak için yatili bölge ortaokullarini ziyaret etti. Neslihan Gül Koç, kiz ögrencilerle bir araya gelerek onlara rol model olmayi ve gelecek planlari yapmalarini hedefledi.

Vali Esi Neslihan Gül Koç, Kiz Ögrencilere Rol Model Oluyor
Agri Valisi Mustafa Koç’un esi Neslihan Gül Koç, yatili bölge ortaokullarinda (YBO) kalan kiz ögrencilerle bir araya gelerek onlara rol model oluyor.

Neslihan Gül Koç, Il Emniyet Müdürü Yilmaz Ipar’in esi Beste Ipar ile birlikte il merkezindeki Murat Kiz YBO ve Ozanlar YBO’daki kiz pansiyonlarini ziyaret etti.

Ziyaretlerde, kiz ögrencilerle sohbet eden Neslihan Gül Koç, onlarin gelecek hedefleri ve yapmak istedikleri meslekler hakkinda fikir alisverisinde bulundu. Neslihan Gül Koç, kiz ögrencilere çesitli hediyeler vererek onlarla yakindan ilgilendi.

Neslihan Gül Koç, kiz çocuklarinin okunmasinin önemine vurgu yaparak, “Kizlarimizin okumasi, kendilerine güvenmesi ve hayallerini gerçeklestirmesi için elimizden geleni yapiyoruz. Onlara rol model olmak ve onlari motive etmek istiyoruz. Kizlarimizin basarili olacagina inaniyoruz.” dedi.

Neslihan Gül Koç, okul yöneticilerinden YBO’de yürütülen faaliyetler hakkinda bilgi aldi. Neslihan Gül Koç, çesitli nedenlerle okula devamsizlik yapan ve okula devam etmeyen kiz çocuklarini tekrar okula kazandirmak için çalismalarin devam edecegini söyledi.



Neslihan Gül Koç, lise pansiyonu ve YBO’da kalan ögrencilerle bir araya gelmeye devam edecegini belirtti.

Ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getiren kiz ögrenciler ise Neslihan Gül Koç’a tesekkür ettiler. Kiz ögrenciler, “Bize gösterdigi ilgi ve sevgiden dolayi Neslihan Gül Koç’a çok tesekkür ediyoruz. Bize rol model oldugunu ve bize güvendigini söyledi.

Bize hediyeler verdi ve bizi mutlu etti. Bize okumanin önemini anlatti ve bizi cesaretlendirdi. Bize inandigini ve destekledigini hissettirdi. Biz de ona hayal kirikligina ugratmayacagimizi ve basarili olacagimizi söyledik.” seklinde konustular.
Kaynak: İHA