Tekirdag'da 6 Aylik Hamile Kadinin Öldürülmesinde Cinayet Süphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde meydana gelen silahli kavgada etrafa saçilan saçmalardan biri isabet eden 22 yasindaki 6 aylik hamile Sedanur Güven hayatini kaybetti. Güven, ölümünün arkasindan 2 yasinda bir çocuk ve küvezde yasam mücadelesi veren bir bebek birakti. Güven’in cinayet süphelisi 17 yasindaki S.D. polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak adliyeye sevk edildi.

Tekirdag'da 6 Aylik Hamile Kadinin Öldürülmesinde Cinayet Süphelisi Adliyeye Sevk Edildi
Olay, Çerkezköy Baglik Mahallesi Kümeevler Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün saat 18.30 sularinda yasanan olayda odun indirme sirasinda S.D ile S.C arasinda kisa süreli tartisma yasandi. Yasanan tartismanin kavgaya dönüsmesi sebebiyle 17 yasindaki S.D evinden aldigi pompali tüfekle mahallede tartisma yasadigi S.C’ye ates etmeye basladi.

Tüfekten çikan saçmalardan birisi S.C’nin omzunu siyirirken, saçmalardan birisi de bu esnada evinin önünde oturan 6 aylik hamile 22 yasindaki Sedanur Güven’in boyun kismina isabet etti.

Bebek kurtarildi

Aldigi kursun darbesi ile bir anda kanlar içinde kalan Güven, olay yerindeki vatandaslar tarafindan Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldirildi. Pompali tüfekle dehset saçan, S.D ise olay yerinden kaçti. Hastaneye kaldirilan hamile kadin yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken, bebek ise yapilan basarili operasyonla kurtarildi. Bebegin durumunun iyi oldugu ögrenilirken tedavisinin de sürdügü bilgisi kaydedildi.

Saklandigi evde yakalandi

Polis ekipleri cinayet süphelisi S.D.’yi yakalamak için harekete geçti. Yapilan titiz takip sonucunda zanli S.D.’nin Saray’da oldugu ögrenildi. Yapilan operasyon sonucunda süpheli S.D. saklandigi evinin tuvaletinde kiskivrak yakalandi. Olayda kullanilan av tüfegi de ele geçirildi.

Yasam mücadelesi sürüyor

Dogumun ardindan küveze alinan bebegin yasam mücadelesinin sürdügü ögrenildi. Öte yandan Güven’in 2 yasinda bir çocugu da oldugu ögrenildi.

Adliyeye sevk edildi

Cinayet süphelisi S.D. islemlerinin tamamlanmasinin ardindan polis ekipleri tarafindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA