MEÜ Iletisim Fakültesi Ögrencileri Ödülle Döndü

Iletisim fakültesi ögrencilerine yönelik en köklü yarismalardan biri olan ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile özel bir vakfin ortak girisimiyle düzenlenen Genç Iletisimciler Yarismasi’nda ödüller sahiplerini buldu. Bu yil 33. kez gerçeklestirilen yarismada İçel Üniversitesi (MEÜ) Iletisim Fakültesi ögrencileri, gurur verici bir basariya imza atti.

MEÜ Iletisim Fakültesi Ögrencileri Ödülle Döndü
32 üniversitenin iletisim fakültelerinden ögrencilerin projeleriyle katildigi yarismada MEÜ Iletisim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sinif ögrencilerinden Hamit Erdem, Baver Kaya, Abdülkader Mohammed Ahmed ve Onur Boran Bulut’un “Ben De Varim” adli projeleri, ‘Görsel Dal Televizyon Haberi‘ kategorisinde birincilik ödülü kazandi.

Önceki yillarda elde edilmis basarilara bir yenisinin eklenmesi dolayisiyla büyük bir gurur yasadiklarini ifade eden Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Aslihan Dogan Topçu, ögrencileri tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Ögrencilere birincilik ödülü getiren ve Doç. Dr. Recep Ünal’in danismanliginda yürüttükleri projelerinde İçel’in Gülnar ilçesinde yasayan ve DMD kas hastasi olan yazar Harun Tinas’in hayat hikayesini konu edinmisti.
Kaynak: İHA