Mediamarkt, TEGV Ile Gerçeklestirdigi 'Egitimle Daha Iyiye' Projesi Için Reklam Filmi Yayinladi

Deprem felaketinin ardindan TEGV ile hayata geçirdigi “Egitimle Daha Iyiye” projesiyle 24 bin çocugun egitimine destek olma misyonunu benimseyen MediaMarkt, bu anlamli projeyi tüm Türkiye’ye duyurmak amaciyla özel bir reklam filmi hazirladi.

Mediamarkt, TEGV Ile Gerçeklestirdigi 'Egitimle Daha Iyiye' Projesi Için Reklam Filmi Yayinladi


Genis ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alisveris sunan, elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’nin en köklü egitim sivil toplum kurulusu TEGV (Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi) ile bir araya gelerek, 24 bin çocuga umut olacak anlamli bir projeye basladi.



6 Subat’ta meydana gelen depremlerin hemen ardindan bölgedeki en temel ihtiyaçlardan olan isitma ve enerji ihtiyacini karsilamak için isiticilar, powerbanklar ve sarj aletleri olmak üzere toplamda 14 bin ürünü deprem bölgesine sevk eden marka, felaketten etkilenen çocuklara yardim etmek, onlara bir gelecek kazandirmak ve egitimlerine devam etmelerini saglamak amaciyla TEGV ile birlikte “Egitimle Daha Iyiye” projesini hayata geçirdi.

Çocuklarin yasadiklari travmayi asabilmeleri, ve hayata dair umutlarini tazeleyebilmeleri için egitimin gerekli olan motivasyon ve ilhami sunacagini amaçlayan marka, tam donanimli 4 adet Atesböcegi Ögrenim Birimi’yle, 4 yil boyunca depremden dogrudan etkilenmis bölgelerdeki çocuklarin egitim hayatlarina devam etmelerine katkida bulunacak.

MediaMarkt’in öncülügünde ve Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi (TEGV) is birligi ile gerçeklesen projenin reklam filminde, “Ahmetlerin, Ayselerin, Zehralarin birbirinden güzel hayalleri var; bizse bu yolda araciyiz“ cümlesiyle projenin hikayesini izleyenlere aktariyor. Yönetmenlik koltugunda Canbert Yerguz’un oturdugu film, egitimin önemini ve çocuklarin gelecegine yapilan yatirimin kiymetini vurgulayan etkileyici bir anlatimla izleyici karsisina çikiyor.
Kaynak: İHA