Maltepe'de Biçakli Kavga Açiklamasi 2 Yarali

Maltepe’de iddiaya göre kiza laf atma meselesinden dolayi çikan biçakli kavgada 2 kisi yaralandi. Kavga ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Maltepe'de Biçakli Kavga Açiklamasi 2 Yarali
Olay, 22.00 sularinda Findikli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kiza laf attigi iddia edilen sahis, kizin erkek arkadasinin sert uyarisi sonucu arkadaslarini toplayip mahalleye getirdi. Mahallede biçaklarin kullanildigi kavgada 2 kisi biçaklanarak yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Kartal Lütfi Kirdar Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Polis ekipleri yaptiklari incelemenin ardindan olay yerinden ayrildi. Kavga ani ise olay yerine yakin bir marketin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Konuyla ilgili konusan Umutcan Güne, "Bizim agabey birine selam vermis. Sonra agabeye on kisi saldirmislar. Agabeyin tanidiklari geldi. Olay büyüdü birini biçaklamislar. Bir sirtindan bir de ciger altindan. Simdi hastaneye kaldirildilar. Sanirim 2 yarali vardi" seklinde konustu.

Kaynak: İHA