GTB'den Emniyet Müdürü Özcan'a Ziyaret

Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB) yönetimi, Gaziantep Il Emniyet Müdürü Celal Özcan’i makaminda ziyaret etti.

GTB'den Emniyet Müdürü Özcan'a Ziyaret
GTB Meclis Baskani Ahmet Tiryakioglu, Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci, Meclis Baskanlik Divani ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Il Emniyet Müdürü Celal Özcan’i ziyaret ederek, hayirli olsun dileklerinde bulundular.

GTB Meclis Baskani Ahmet Tiryakioglu ziyarette yaptigi konusmada, huzur ve güven ortaminin bir sehrin ekonomisinin gelismesinde önemli bir yere sahip oldugunu söyledi.



Gaziantep’in bugün üretim, istihdam ve ihracatta Türkiye’nin lokomotif sehirleri arasinda yer almasinda huzur ve güven ikliminin önemli bir yeri oldugunu vurgulayan Tiryakioglu, “Güven ortaminin oldugu yerde üretim ve ticaret artar, istihdam gelisir. Gazi sehrimizin bugün geldigi konumda emniyet teskilatimizin önemli emekleri var. Gece- gündüz demeden sehrimiz için çalisan tüm emniyet mensuplarimiza is dünyamiz adina tesekkür ediyor, Emniyet Müdürümüz Özcan’a görevinde basarilar diliyorum” dedi.

GTB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci ise ziyarette, Emniyet Müdürü Özcan’a hayirli olsun ve basari dileklerinde bulunarak, Gaziantep ekonomisi ve borsanin faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Gaziantep’in her geçen gün gelisen tarimi, sanayisi ve ticaretiyle model bir sehir oldugunu kaydeden Akinci, bu basaridaki temel sirrin kentin ortak akilla hareket edebilme kabiliyetinde yattigini ifade etti.

Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan ise GTB heyetinin ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade ederek, emniyet teskilati olarak kentin huzur ve asayisi için büyük bir kararlilikla çalistiklarini söyledi.

Ziyarette, GTB Meclis Baskan Yardimcisi Mesut Acar, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Yusuf Kenan Uygur, Yönetim Kurulu Üyeleri Cesim Arslan, Ali Alagöz, Arif Korkmaz ve Genel Sekreter Özgür Bayram’da hazir bulundu.
Kaynak: İHA