Elazig'da '100. Yilinda Cumhuriyet' Yarismasinda Dereceye Giren Ögrencileri Ödüllendirdi

Elazig’da Akçakiraz Belde Belediyesi öncülügünde Yüzbasi Ortaokulu tarafindan düzenlenen ’Cumhuriyetin 100. Yilinda Istiklalden Istikbale Köprü Oluyorum’ konulu spor yarismasinda dereceye giren ögrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Elazig'da '100. Yilinda Cumhuriyet' Yarismasinda Dereceye Giren Ögrencileri Ödüllendirdi
Akçakiraz Belde Belediyesi koordinesinde Akçakiraz Yüzbasi Ortaokulu tarafindan iki hafta süren ’Cumhuriyetin 100. Yilinda Istiklalden Istikbale Köprü Oluyorum’ sportif senlikleri düzenlendi.

Il Milli Egitim Müdürlügüne bagli Köy okullari arasi futbol ve voleybol branslarinda ögrenciler ter döktü. Dereceye giren takim ve ögrencilere kupa ve madalya ile para ödülü verildi.

Belde Belediyesi önünde düzenlenen ödül töreninde Akçakiraz Belde Belediye Baskani Sabahattin Kaya, okul müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Ögrencilere ödüllerini veren Belde Belediye Baskani Kaya, “Gençlerimizi kendi yol arkadaslarimiz bildik. Çünkü çocuklarimizin bu alanlara, bu zamanlara ihtiyaci var. Gençlerimiz için 8 tane semt sahasi yaptik ve gençlik merkezi insa ettik. Ögrenciler için kitap okuma evi, kültür evi ve kütüphaneler insa ettik. Bunlar ögrencilerimiz, gençlerimiz için. Insallah, bu yatirimlardan geregi gibi istifade edeceksiniz. Sanatta, sporda, kültürde ve her türlü alanda Akçakiraz kendi damgasini vuracaktir. Bu duygularla Türkiye Yüzyilimizin hayirlara vesile olmasini diliyor, bu baglamda düzenlenen spor senliginde dereceye giren ögrencileri kutluyorum” dedi.

Ödül töreni sonrasi ögrenciler, Cumhuriyet Yürüyüsü gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA