'Depremzedeyim' Yalaniyla 13 Yasindaki Bir Kizi Taciz Edip Babasina Itirafta Bulunan Sahis Tutuklandi

Istanbul Küçükçekmece’de, depremzede oldugunu söyleyerek 13 yasindaki kizi, evine kadar takip eden sahis, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapik sahsi yakalayip olayi itiraf ettirdikten sonra darp eden kizin babasi ise, gözaltina alindiktan sonra adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Sahsin kizi takip ettigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

'Depremzedeyim' Yalaniyla 13 Yasindaki Bir Kizi Taciz Edip Babasina Itirafta Bulunan Sahis Tutuklandi


Olay, 20 Ekim tarihinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde meydana gelmisti. Iddiaya göre, 13 yasindaki kiz çocugunu takip eden Fesih A., okuldan eve dönen 13 yasindaki kiz çocugunun önünü kesip çay içmek için 10 bin lira teklif eden Fesih A., çay içmeyi kabul etmeyen kiz çocugunun sonraki gün evine kadar takip etmisti.

Yasanan olayin ardindan kizin babasi T.I, ise arkadaslariyla beraber Fesih A.’yi bularak bos bir araziye götürüp, ondan çocuguna yaptiklarini anlatmasini istedi. Babanin sorularina cevap veren süpheli, yalan söyleyince baba ve arkadaslari tarafindan darp edildigi anlari cep telefonu kamerasina çekerek sosyal medyada paylasti. Görüntülerin ardindan harekete geçen polis ekipleri, taciz süphelisi Fesih A., ile kizin babasini yakalayarak gözaltina aldi. Emniyette ifadeleri alinan sahislar adliyeye sevk edildi.

Kameraya yaptiklarini itiraf eden süpheli tutuklandi

Süpheliyi yakalayarak darp eden kizin babasi T.I, çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, bos arazide yaptiklarini itiraf eden taciz süphelisi Fesih A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA