Büyüksehirden Karayahsi'de Kanalizasyon Çalismasi

MASKI Genel Müdürlügü, Salihli’ye bagli Karayahsi Mahallesi’nde 300 metrelik kanalizasyon terfi hatti yenileme çalismasi baslatti. Mahalle muhtari Halil Akaydin çalismalardan dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve MASKI Genel Müdürlügü’ne tesekkür etti.

Büyüksehirden Karayahsi'de Kanalizasyon Çalismasi
Daha saglikli bir çevre için il genelinde yatirimlarina devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, atiksularin daha saglikli tasinabilmesi için Salihli ilçesine bagli Karayahsi Mahallesi’nde 300 metrelik kanalizasyon terfi hatti yenileme çalismasi baslatti. Mahalle muhtari Halil Akaydin da çalismalari yerinde takip etti.

“Hizmetlerimiz devam edecek”

Kanalizasyon Dairesi Baskani Cem Çöllü, “MASKI Genel Müdürlügü olarak mahallelerimizin altyapi ihtiyaçlarini karsilamak için çalismalarimiz sürüyor. Karayahsi Mahallemizde de 300 metrelik kanalizasyon terfi hatti yenileme çalismasi baslattik. Çalismamiz neticesinde bir mahallemizin daha kanalizasyon sorununu çözerek vatandaslarimizi daha saglikli bir altyapiya kavusturmus olacagiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün önderliginde Manisa merkez ve ilçelerimizde hizmetlerimiz hiz kesmeden devam edecek” dedi.



Muhtardan hizmet tesekkürü

Mahalle muhtari Halil Akaydin, “Hizmette sinir yok. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün, MASKI Genel Müdürlügü ve emegi geçenlere tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA