Beyoglu'nda Dehset Açiklamasi Önce Esini Sonra Kendini Vurdu

Beyoglu’nda bipolar hastasi bir kisi, önce esini silahla öldürdü ardindan kendini vurarak intihar etti. Sahsin önceden de intihar girisiminde bulundugu ögrenildi.

Beyoglu'nda Dehset Açiklamasi Önce Esini Sonra Kendini Vurdu
Olay, saat 17.00 siralarinda Beyoglu Yenisehir Mahallesi Dilekçibasi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bipolar hastasi Mehmet Bugdayci, esiyle evin içinde tartisti. Yasanan tartismada silahla önce esi Serife Bugdayci’yi basindan vuran Mehmet Bugdayci daha sonra kendi kafasina sikti. Silah seslerini duyan komsulari durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri polis esliginde kapiyi kirarak içeri girdi. Saglik ekiplerinin yerde kanlar içinde yatan çifte müdahalede bulundu. Yapilan incelemelerde Mehmet Bugdayci ve esi Serife Bugdayci’nin hayatlarini olay yerinde kaybettikleri belirlendi.

Kadin siginma evinde yerlesti daha sonra evine geri döndü

8 yil önce Mehmet Bugdayci ile esi arasinda sik sik tartismalarin yasandigi ve esine siddet uyguladigi ögrenildi. Kocasi tarafindan siddete maruz kalan Serife Bugdayci’nin kadin siginma evine yerlestigi daha sonrasi ise evine geri döndügü iddia edildi. Mehmet Bugdayci’nin ise geçtigimiz aylarda kendisini iple asmaya çalisarak intihar girisiminde bulundugu iddia edildi. Çiftin evli 3 kiz çocugu ise evin önünde sinir krizi geçirdi.

Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre evin içerisinde incelemelerde bulundu. Çiftin cansiz bedenleri ambulansla Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme baslatti.

Mahalle sakini Ahmet Sahin, “Bizim komsumuz, çok sevdigimiz bir ablamizdi. Küçük köpegi vardi, gelirdi burada parkta gezdirirdi köpegini. Hayvansever bir insandi" dedi.

Kaynak: İHA