Belediye Ve Halk Egitim Merkezi Protokol Imzalandi

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Egitim Merkezi Müdürlügü arasinda Is Birligi protokolü imza töreni gerçeklesti.

Belediye Ve Halk Egitim Merkezi Protokol Imzalandi
Bodrum Belediye Baskanligi ile Bodrum Halk Egitim Merkezi Müdürlügü arasinda kültür, sanat, el sanatlari ve meslek edindirme alanlarinda çesitli egitim etkinlikleri düzenlenmesine dair is birligi protokolü imzalandi. Protokolün amaci, Bodrum Belediyesi sinirlari içinde örgün egitimden yararlanamamis halkin egitimine yönelik çesitli alanlarda egitim etkinliklerinin düzenlenmesinde is birligini saglamak.

Trafo Kafe Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde gerçeklesen imza törenine Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, Bodrum Halk Egitim Merkezi Müdürü Hayri Karagöl, Meclis Üyesi Koordinatör Emel Çakaloglu, Halk Egitim Merkezi ögretmenleri, ilgili belediye birim amirleri katildi.

Tören öncesi konusan Halk Egitim Müdürü Hayri Karagöl, is birliginde desteklerini esirgemeyen Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’a ve ilgili belediye personeline tesekkür ederken, “Bodrum Halk Egitim Merkezi Müdürlügü olarak Millî Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügüne bagli olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Amacimiz egitimi yarim kalmis vatandaslara, kisisel gelisimini saglamak isteyen vatandaslara ve mesleki anlamda meslek edinmek isteyen vatandaslarimiza ulasmaktir. Bu kapsamda bugüne kadar Bodrum’da Sayin Belediye Baskanimizin ve çok degerli çalisanlarinin sürekli destegini almaktayiz. Bu vesileyle basta Belediye Baskanimiza ve belediyemize tesekkür ediyoruz” dedi.

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras ise, göreve geldikleri günden beri Halk Egitim Merkezi kadrolariyla büyük bir is birligi içerisinde görev yaptiklarini söyledigi konusmasinda sunlara degindi:

“Özellikle örgün egitim sonrasinda yetiskin egitimi, hobi kurslari, meslek edindirme kurslari konusunda Halk Egitim Merkezimizin çok önemli bir girisimi var. Daha fazla kurs açmak, daha fazla vatandasimiza ulasmak için gayret içerisindeler. Halk Egitim Merkezimizin kurslari özellikle kadinlara, bölgedeki çocuklara çok büyük bir firsat sunuyor çünkü toplumumuzdaki en büyük problem kadinin çocuguna, yaslisina, ailesine bakmak zorunda olmasi sonucu olusan sosyal, ekonomik, ticari uzaklasma. O yüzden bu yapilan kurslarin çok büyük bir faydasi var”

Konusmalarin ardindan protokol imza törenine geçildi. Ilçe Halk Egitim Müdürü Hayri Karagöl, Baskan Ahmet Aras’a kursiyerler tarafindan yapilan hediyeyi takdim ederek is birligi için tesekkür etti.
Kaynak: İHA