BBP Sivas'ta Filistin Için Miting Düzenleyecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Il Baskanligi Israil’in Gazze’ye yönelik saldirilarini protesto etmek için Sivas’ta Filistin’e destek mitingi düzenleyecek.

BBP Sivas'ta Filistin Için Miting Düzenleyecek
Büyük Birlik Partisi Sivas Il Baskani Ahmet Polat, Il Baskan Yardimcisi Serafettin Çiçek ve Il Sekreteri Turan Bütün Ihlas Haber Ajansi Sivas Bölge Müdürlügünü ziyaret etti. Bir süre sohbetin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Polat, Filistin’e destek olmak maksadiyla BBP Genel Baskani Mustafa Destici’nin de katilimiyla kent meydaninda bir miting düzenleyeceklerini söyledi.



"Cumhuriyet’in temellerinin atildigi meydandan Filistin’e destek diye haykiracagiz"

Polat, mitinde BBP Genel Baskani Mustafa Destici’nin de katilacagini ifade ederek, “ Mitingimiz önümüzdeki Pazar günü saat 15.00’de Cumhuriyet Meydani’nda olacak. Mitinge Sayin Genel Baskan’imiz Mustafa Destici katilacak. Çevre illerden de vatandaslarimiz katilacak. Mitingin konusu hür ve bagimsiz Filistin’e destek olmak. Israil’i protesto etmek. Israil’in Gazze topraklarin da adeta bir soykirim yapmasini protesto için Cumhuriyet’in temellerinin atildigi meydandan Filistin’e destek diye haykiracagiz. Filistin, Kudüs, Mescid-i Aksa bütün Islam cografyasinin Müslüman cografyasinin kanayan yarasi. Bütün siyasi partileri STK’lari, Sivasli hemserilerimizi, vatandaslarimizi mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA