Baskan Çerçioglu Aydin Genelinde Güncel Degerle 12 Milyar 523 Milyon Liralik Yatirim Yapildiginin Altini Çizdi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kusadasi’nda Aydinli muhtarlarla bir araya geldi. Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi "Muhtarlar Toplantisi"nda muhtarlarla bulusan Çerçioglu, Aydin genelinde 12 milyar 523 milyon liralik yatirim yapildigini hatirlatti. Çerçioglu, "Beni en fazla heyecanlandiran projem AYBA’dir" dedi.

Baskan Çerçioglu Aydin Genelinde Güncel Degerle 12 Milyar 523 Milyon Liralik Yatirim Yapildiginin Altini Çizdi
Toplanti gün boyu sürerken Çerçioglu, mahallelere ve ilçelere yapilan yatirimlarla ilgili muhtarlara sunum yapti. Çerçioglu sunum sonrasi her muhtarla ayri ayri görüsürken muhtarlarin Büyüksehir Belediyesi’nden yeni taleplerini de dinledi.

Aydin büyüksehir oldugunda onlarca mahallenin suyunun haftada bir veya birkaç gün aktigini hatirlatan Çerçioglu, "ASKI ekiplerimiz vatandaslarimizi susuz birakmamak için günün her saati çalisiyor. Simdi suyu akmayan mahallemiz kalmadi" ifadelerini kullandi.

Aydin’a yapilan bütün yatirimlarin önemli oldugunu söyleyen Çerçioglu, "Fakat beni en çok heyecanlandiran projemiz AYBA’dir. Bir anne olarak söylüyorum, vatandaslarimiza destek verirken onlari ayirmiyoruz, siyaset yapmiyoruz. Bir çocugumuz açsa, bir vatandasimiz soguktan üsüyorsa ben rahat uyuyamam. Bu sebeple tüm ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yanindayiz" seklinde konustu.

Çerçioglu Aydin genelinde 4 bin 430 kilometre yol, 4 bin 249 kilometre de hat çalismasi yaptiklarini da ifade etti.

Kaynak: İHA