Arnavutköy'de Bir Isletmeye Açilista Hediye Edilen Çiçekleri Böyle Çaldi

Arnavutköy’de geçtigimiz hafta açilisi yapilan bir isletmeye hediye gelen çiçekler bir kisi tarafindan çalindi. Arkadaslarinin hediye olarak yolladigi çiçeklerin çalinmasina üzülen isletme sahibi, hirsiza seslenirken hirsizlik anlari isletmenin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Arnavutköy'de Bir Isletmeye Açilista Hediye Edilen Çiçekleri Böyle Çaldi
Olay, geçtigimiz günlerde Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde bulunan bir isletmede gerçeklesti. Geçtigimiz haftalarda açilisi yapilan isletmeye hediye olarak gönderilen çiçekler yoldan geçen bir kadin tarafindan çalindi. Her gün düzenli olarak bakimlarini yaptiklari arkadaslarindan hediye gelen çiçeklerin çalinmasi nedeniyle hüzünlü oldugunu belirten isletmeci Rukiye Soylu hirsiza seslenerek çiçeklerini geri getirmesini istedi. Hirsizlik ani bir isletmenin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, bir kadinin isletme önündeki çiçekleri gördükten sonra aralarindan baktigi ve begendiklerini posete doldurarak çaldigi görüldü.



Çiçegi çalan hirsiza seslendi, “Çiçegi getirip özür dilesin”

Yasananlar ile ilgili konusan isletme sahibi Rukiye Soylu, “Bize açilista sevenlerimiz çiçekler gönderdiler ve biz onlara gözümüz gibi bakmaya çalisiyoruz. Dün biz içeride diger müsterilerimizle ilgilenirken bir hanimefendi buraya gelip çiçekleri seçerek çaliyor. Bunlar disariya atilmis çiçekler degil hepsine biz bakip ilgileniyoruz asil sikinti da o kisiye firsat verilse daha farkli seyler de yapabilir. Bu bir çiçek hirsizliginin daha fazlasi benim gözümde bize soruyorlardi satiyor musunuz diye asla çünkü sevdigimiz insanlardan bize gelen hediyelerdi. Ben fark ettim tek tek saydim eksik oldugunu fark ettim ve kamera kayitlarindan fark ettim. Suan sikayetçi olmadim ama çiçegimi geri getirmesini istiyorum yoksa sikayetçi olacagim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA